Web Design Services

Audit & Analysis van uw bedrijf online

Een succesvolle strategie is gebaseerd op een heldere analyse van uw website en uw bedrijf.

Complete bedrijfsanalyse

Samen met Adwords campagnes geeft een complete analyse en audit van uw website een beter inzicht in het gedrag van uw bezoekers. Door implementatie van deze gegevens zal uw website beter ranken in de zoekopdrachten waardoor de conversieratio ten opzichte van uw concurrenten zal toenemen.

Een uitgebreide analyse en audit zorgt ervoor dat de zwaktes en de knelpunten worden herkend. Met behulp van deze informatie is het vervolgens mogelijk om uw website zodanig te optimaliseren zodat u beter presteert online. Wij geven uitgebreide ondersteuning bij het opstellen en implementeren van de audit en de analyse. Op basis van een audit en een analyse worden doelstellingen bepaald die bijvoorbeeld met gepersonaliseerde marketing campagnes behaald kunnen worden.

 

Regelmatig uw strategie herzien

De informatie die wij verzamelen zorgt ervoor dat u altijd uw website kan bijhouden en optimaliseren. Dit zorgt ervoor dat u uw concurrenten één stap voor blijft.

Actueel houden van onze methoden

Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en onze adequate kennis van de markt, zijn onze methodes up-to-date en marktgericht. Al onze innovaties zijn gericht op de effectiviteit van uw online marketing campagne waardoor u uw doelgroep beter bereikt.

Effective Web Development Solutions

Maak gebruik van onze kennis en laat uw website analyseren op in-page-content, off-page content, bezoekers, marktgerichtheid en concurrenten. Wij creëren een online identiteit voor uw organisatie waardoor uw doelgroep de voorkeur zal geven aan uw website en bedrijf.

21

Bedrijven geanalyseerd

12

Marktanalyse

16

Content audit

10

Klanten audit

13

Berichten signaleren

15

In-page analyse

 

Vertel ons over uw project

Laat ons meehelpen met het op kaart brengen van uw bedrijf op het internet