Pay Per Click Management

Pay Per Click (PPC) Management

Pay Per Click heeft direct invloed op uw bezoekersstroom, maar zorgt er ook direct voor dat u kwetsbaar bent bij het maken fouten.

Onze campagne strategieën worden ontworpen om de behoeften van onze klanten en om aan hun marktpositie doelstelling te voldoen. Wij bieden up-to-date, Pay Per Click diensten die omvatten: Betaalde zoekadvertenties, Video Advertenties, display advertenties, PPC Remarketing en Social Media reclame.

Wij leveren resultaten die onze klanten helpen met het bereiken van hun zakelijke doelstellingen. Wij beheren de accounts van onze klanten op een dagelijkse basis en  monitoren de biedprijzen en budgetten om ervoor te zorgen dat we het ROI maximaliseren

Onze uitstekende resultaten zijn het gevolg van onze complexe en op maat gesneden aanpak die is voorzien van een gedetailleerd overzicht van het bedrijfsleven en de ambities van onze klanten voor Pay Per Click reclame, evenals een overzicht van opties met een geprioriteerde lijst van aanbevolen activiteiten.

Betaalde zoekadvertenties

Verdienen een positieve ROI via onze PPC zoekadvertenties. Besteed geld verstandig en maak gebruik van de meest doelgerichte en kosteneffectieve vorm van reclame.

PPC Remarketing

Zet uw waardevolle 'potentiële klanten' om tot 'loyale klanten'. Ons team van professionals zal u hierbij helpen.

Social Media Advertentie

Behoefte om het bewustzijn over uw merk, product of dienst te genereren? We zullen een sociale reclame strategie ontwikkelen die gericht is op KPI's en uw doelstellingen.

Display Advertentie

Wij bieden individuele marketing strategieën voor het verbeteren van naamsbekendheid, betrokkenheid van bezoekers en het verhogen van conversies.

Video Advertentie

Wij zijn experts in het maken van reclame. Ons team staat klaar om u te helpen het concurrentievoordeel te krijgen, door video-advertenties te maken die de aanwezigheid van uw merk zal vergroten.

Wij hebben ruime ervaring in het creëren van toegevoegde waarde via Google Adwords, Bing, Facebook LinkedIn, Twitter en YouTube.

Portfolio

420

PPC Management

213

Betaalde zoekadvertenties

17

Video Advertenties

98

Successvolle PPC Remarketing

315

Sociale Advertentie Projecten

141

Display Advertentie Campagne