Email Marketing

Email Marketing

Wij creëren op maat gesneden marketing campagnes voor elk segment van uw doelgroep. We helpen reclame te maken van producten en diensten om efficiënt en effectief nieuwe klanten te betrekken.

E-mail marketing biedt een effectieve verbinding met uw doelgroep en geeft u de beste resultaten. Reik uit naar uw huidige en potentiële klanten en houd ze op de hoogte van ontwikkelingen in uw bedrijf.

Marketeers zijn het erover eens dat e-mailen een sleutel is tot het bedrijfsleven, in het bijzonder voor de ROI en het ontwikkelen van duurzame winstgevende relaties. Een gepersonaliseerde, gesegmenteerd en gerichte e-mail marketing campagne is belangrijk voor de naamsbekendheid en conversies.

Onze experts gebruiken gereedschappen, strategieën, implementaties en resultaten om zo de best mogelijke merk betrokkenheid te realiseren.
Vanaf template ontwerp tot het maken van rapporten, zorgen wij voor uw volledige e-mail marketing strategie.

De Beste Email Marketing Strategie

Wij helpen uw bedrijf de beste email strategie in elkaar te zetten die helemaal aansluit op uw wensen en doelgroep.

Email Marketing Campagne

Ons team van experts staat klaar voor het ontwikkelen, het implementeren en het lanceren van een email champagne. Wij verzorgen een optimale communicatie met uw doelgroep waardoor u in staat bent om meer omzet en meer marge te maken.

Email Template Design

Onze innovatieve ontwerpen en oplossingen zijn geschikt voor alle soorten email campagnes waardoor een optimaal bereik wordt behaald. Onze professionele ontwerpers brengen uw berichtgeving tot leven waardoor er een grote merkloyaliteit en naamsbekendheid wordt gecreëerd.

Tracking & Rapportage

Wij verzorgen een uitgebreide rapportage waarin alle belangrijke aspecten van uw email campagne uitvoering worden toegelicht. Hierbij wordt ook aandacht besteedt aan de tracking van de mailberichten zodat u op de hoogte bent van de reactie van uw doelgroep.

Wij verzorgen alles op maat gesneden, te beginnen met de inhoud tot end-to-end e-mail campagne management.

Portfolio

Verhoog uw online aanwezigheid door te kiezen voor onze e-mail marketing diensten. Onze bekroonde formule combineert strategie en implementatie.

30

Active Email Campaigns

99

Email Template Design

18

Email Marketing Clients

14

Tracking & Reporting Parameters

Vertel ons over uw project

Laat ons u helpen uw bedrijf online te krijgen met de juiste mix van tools en strategieën.

Wij ontwerpen een unieke stijl van e-mails met gepersonaliseerde content om u te helpen uw product te verkopen en bevorderen van uw diensten. Wij brengen uw boodschap aan de massa.

Klant beoordeling

Zie alle klantbeoordelingen