Mobile Marketing Services

Mobiele Marketing

Dagelijks ontstaan er nieuwe mobiele afzetkanalen en platforms

Het aantal smartphone / mobiele gebruikers neemt in een rappe tempo toe en mag niet onderschat worden op het gebied van marketing. Hierdoor kan je smartphone niet negeren. Mobiele marketing creëert sterkere gebruikerservaringen waardoor een hogere omzet gerealiseerd wordt.

Mobiele marketing biedt een breed scala van mogelijkheden voor interactie met gebruikers op een meer persoonlijk niveau. Vandaag kunnen we ons doel beter targeten, waarbij er  niet alleen naar leeftijd, geslacht en locatie gekeken wordt, maar ook de belangen en mobiele browsergegevens, evenals andere factoren die de mogelijkheid geeft om een specifiek doelsegment.

Experts in het ontwikkelen van websites implementeren onze diensten om aan uw individuele behoefte te voldoen. Als een toonaangevende mobiele marketing professioneel team zoekt, kunnen wij uw gehele mobiele campagne van strategie overzicht, publiek profileren tot en met levering en rapportage regelen.

41%

Verhoging interactie bezoekers

21%

Bezoekers bezoeken meer pagina's

+80k

Paginaviews nemen toe

180k

Downloads

Wij bieden een strategie aan dat past bij het bedrijf van u. Niet te missen, een enorme business opportunity - ga mobiel! 

Mobielvriendelijkheid

Wij verzekeren uw klanten een mooie ervaring bij het bezoeken van uw website op mobiel.

Doelgericht werken

Wij kennen de potentie van mobiele marketing, een onderschatte maar vitale onderdeel van een succesvolle bedrijf.

SMS Campaings

We gebruiken een cross-channel benadering die verschillende SMS mobiele kanalen integreert.

Recente Portfolio